▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Friday, August 20, 2010 @ 12:09 AM
i'm gonna miss you, granny
baru2 nie, nenek aku meninggal. sumpah tk percaye gile. time tu aku tngah tngok citer kung fu macchiato. and then, tibe2 mama call. mama kate opah dh tk de. pastu, mama pun balik la rumah mak uda. semue org nangis. rmai sedare2 and mak cik2 balik. kiteorng tk putus-putus bce yaasin untuk opah. kit.eorng ade jgak bace al-quran. setiap org kene bce sbb nk khatam mlm tu jugak. tpi lmbat sikit khatam. esoknye, opah dh kene kebumikan, sebelum opah bawak gi kubur, rmai org dtg rumah mak uda. dorang buat jangkaan dlm 1000 org atau lebih. kt luar tu, mmg bnyak gile la time org bce2 doa semue tu, aku dngan cousin2 aku duduk kt kubur atok. yelah, rmai org. nnti bce jugak yaasin same same (dngan cousin). mlm tu, kiteorng buat kenduri. besttt!! aku baik sngat sbb tolong2. tpi aku tk tolong masak. tolong bnde lain. rmai org ade kt rumah mak uda. best sngat. buka puase rmai2! aku syg gile kt ank buah aku, farah adilah. cute gile. tpi dh 6 tahun lebih. tpi gedik la jugak. die dngan aneem slalu ambil handbag org lain, handphone org lain and then dorang berangan. bile tngok, sumpah lawak gile. adam si kecik tu tngok je. die pn ade join2 jugak. yg paling best nye, time tu, aku naik moto dngan anis, and then nk gi kedai. pastu time tu aku nk turun, and then aku terjatuh kt motor org lain. hahahah. akak kedai top up tu pndang je, die pun gelak jugak. hahahahah. sebelum kiteorng blik shah alam, time mlm2 tu aku, kak lin, munirah citer pasal opah. lawak gile. ok, that's all babe! see you soon ;p!
back to top?