▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Thursday, September 16, 2010 @ 9:40 PM
H.O.M.E.W.O.R.K !
haiyooo! cikgu banyak lah kasi homeworkkkk! :'( malam tadi, baru lah aku tergesa gesa buat homework! seriously, aku dpt karangan kan, aku dpt buat 'cara-cara menghormati guru' je. yg lain aku tak jumpe kt buku contoh karangan. then, malammalam tu, aku mssg lah dngan yasmin. ckp pasal homeowrk tu. around 11 o'clock lah. then, die kate die tak buat tindakan. die kate die dah cari kt buku and internet, still tk jumpe. ya allah!! baru lah aku teringat yg bole cari dekat internet! lepas aku pack beg, iron baju, aku terus buka laptop and cari karangan. hahahaha! nasib baik lah jumpa. aku pun salin lah cepatcepat. tapi kan, aku tak siap penulisan bahagian A dngan C. bagi aku lah kan, bende tu aku tiru kawankawan aku je. tk payah risau! hahaha. lepas buat homework, aku gosok gigi, and macam mcam la! pastu, aku bace komik yg ade kt katil aku, 'kasih hanya kau.' best gile cerite tuuu! dari dulu lgi, aku mesti bace buku tu tanpe rase bosan. then, aku bace pulak komik, 1/3 romantika. best juga.. last last nye, aku tidur la. dlm pukul 2 p.m. mcm tuuu! bodoh kan aku? dh tau nk skola, gi tidur lambat. sakai. esoknye sekolah. mama kejut lah. jerit2 suruh pergi skola. aku ckp kt mama yg aku tk nk pergi, tpi die tk kasi sbb lgi 4 HARI JE NAK UPSR!
aku pun mandi lah. sejuk gileee. hujan gile lebat ouh tdiii! smpai kt skola aku kesejukan! hahaha. smpai sekola je, aku masuk kelas and tnye pasal homework. bahagian A, aku tiru ogen, bahagian C, aku tiru aizat. baek pulak dorang dngan aku harini. selalunye mcm setan! hahaha. tdi time nk blik, kiterong, all year 6 pupils, kene berkumpul kt kantin, cikgu2 bagi taklimat sikit. time nak balik tu, kiteorng ambil paper. BM LAGIIIIII!! tapi pemahaman. hari isnin hantar dekat cikgu. hahahaha! ok lah, smpai sini je eh! see you soon! bye bye!
back to top?