▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Monday, September 6, 2010 @ 12:25 AM
suraya bt mustafa. stop lying to me!
suraya! i love you! but, hentikanlah wei! aku dngan husna dh serik dh tau! kiteorng tau kau menipu! tpi W.A.S.H. masih hidup. aku rase kau tipu pasal video tu. impossible la die nk buat mcm tu sbb jumpa aku pun DIA TAK PERNAH! aku dh mssg dngan ****, dia mcm tk kenal sngan sape aku and husna. kau ingat tk time kite lepak kt rumah kosong tu, kite ada call ******. pastu dia kate 'sape husna? husna mane?' aku mmg dh lame syak. tpi malas lah nk ungkit sbb aku syg kau. tpi tk pe, aku tk bengang langsung dngan kau. at least mengaku.
(alahai, fuck ah, aku baru je nk letak gmba aku dngan suraya, tpi lupe, yg gmba aku dh terdelete!)
back to top?