▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Monday, September 6, 2010 @ 12:16 AM
wan muhammad hazwan!
aku ada jiran. nama dia wan muhammad hazwan. bru 2 tahun setengah! tpi comel gila nak mati. kalau kau tngok dia, msti kau suka. dh lah friendly. gemuk! gemuk sngat! aku syg gile kt diaaaa! die mmg dh mcm adek aku. tpi kan, dia selalu ckp org gemuk. padahal, dia yg gemuk! tk sedar diri. tdi, aku main2 la dngan dia. dia dngan aku baring2 atas katil aku smbil main bear and main camping. aku bnyak kali buat dia menangis. kesian gile. pastu eiqa dtg, eiqa marah aku. pastu kiteorng jerit2 mcm org gile. menari la, ape la. tpi hazwan tdi die busuk. dh basuh berak pun busuk jugak! air liur die! perghhh! meleleh. cik yan kate dia ade problem. aku kesian duh kat family cik yan. abah ade problem jantung, zirah pulak, kaki dia. haih, malas nk ckp. nnti kalau aku rajin aku upload la gmba die, sbb camera hilang. mALAS nk cri. and, hazwan tu pulak, ade problem. dia mcm tidur berdengkur la. kesian wei. anyway, hazwan comel! wada syg hazwan!
back to top?