▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Saturday, October 23, 2010 @ 9:31 PM
BOOKS!
Esok exam. Tapi keadaan aku bukan mcm nak exam. Yeah, it's true. Sepatutnye, buat lah awal sikit ouh! Nie dah enjoy enjoy, tetibe je exam! Dah lah pelajaran yg teras tu pun masuk sekali! Urghhh!! I was thought that 12 years old pupils never read the primary school books! Yeah! Buku aku SEMUE aku dah letak kt dlm beg plastik hitam. Nasib baek aku tak kasi Cina Paper ataupun BAKAR! Huh, i'm tired for all the study thingy. Aku kene boikot facebook and many more! Study from 12 noon until 3p.m. or 5 p.m. Kalau mama dngan ayah gi jalan pun aku tak boleh ikut! Do you know how suffer me are?! Kalau ye pun exam, tak payah lah masukkan subjek teras! Subjek simpanan tu dah lah! Cakap lah dari awal tahun! Time awal tahun cakap lah ade masuk skali subjek teras! GRRRRRR! Takpe, chill. Hbis je exam nie, jadi setan lah aku! Ini memang last paper lah!
;p
back to top?