▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Wednesday, October 20, 2010 @ 5:35 AM
:DD
Hye guys! Banyak kut cerita "hot". Tadi, Husna ambil biodata aku kat buku aku and kasi dekat Mr. Duck. Time rehat, die kasi lah dekat Husna. Die cakap yg die tak faham sngat yg page ke-2. Bagus lah die tak faham. Aku mengutuk die! Hehehehe! Pastu Husna buat hal lagi! Die kasi dkat Mr. Duck gmbar aku. Die tngok lame juga lah jugak. Pastu die kasi kat Husna. Die cakap "Gambar macam nie boleh hilang, tapi kalau gmbar muke kat ingatan takkan hilang." Hehehehe. Bile aku dngar je "whoaaaaa." Ade lagi aku nak cakap nie, tapi aku lupe lah pulak XD. Hehehe. Hmmmm. Petang tadi, aku dngan Husna call die, just for fun lah. Takde bende nak buat kan. Before that! Aku balik rumah jalan kaki tadi. Aku dngan Husna ade plan something lah kan! Tapi tak jadi. Pastu aku gi taman. Main jap. Pastu Dayah dngan Gha pergi sakai sngat jerit kat Mr. Duck, "Wei ******!!!! Awek kau kat sini!" Perghhh, bile aku dngar jeee, ISHHHH!! Hoi gha! Agak2 lah wei. Zaret lah kt situ! Chikyn pun ade! Haiyooo !! Ok, then bile aku balik aku call die. Husna tnye die lagi, "wei, kau suke Wada berape peratus?" Die tnye "Per berapa? 1000 ke, 100 ke, 500 ke." Husna cakap, "Hmm, 100 lah!" Die cakap, "Hm, 90%." Aku dngan Husna tergelak-gelak lah jugak. Husna cakap "Wei, cakap lah kat Wada 'i love you' ". Die cakap "Hehehe. i love you". Aku tk dngar tau, aku cakap lah "Tak dngar! Ulang lagi! " die cakap kuat sikit "i love youuuu!" pastu tetibe je die jerit "I LOVE YOUUUUUU!!" Wei, to be continue ok, aku nak kuar nie! byee!
back to top?