▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Monday, October 11, 2010 @ 9:39 PM
DREAM :)
haha, malam tadi aku mimpi. it's a bad dream :( dlm mimpi tu aku menangis :'(
ok, let's start. mcm nie, aku pergi 19. balik kmpung kt sane. then, aku singgah rumah maryam. aku ckp lah 'assalamualaikum'. dlm 4 kali mcm tu. sbb aku bosan duduk rumah wan. then, kiri yg keluar. die kate 'ape kau nak?' aku ckp 'eh, nie rumah maryam lah'. pastu aku tergelak sikit. padehal, mengikut fakta kan, rumah maryam mmg dekat dngan rumah kiri. tpi bertentangan lah.
lebih kurang kot -.-"
pastu rumah teacher julie pun dekat2 dngan rumah maryam. tetibe je ade ramai org datang. pakai baju sukan. aku ckp lah 'korang nie nak pergi mane? mcm nak pegi lawatan je' pastu nurin ckp 'memang lah nk gi lwatan.' aku cakap lah, ' kat mane wei?' pastu die ckp 'kt kl.' aku mcm lah 'wei! asal tk bgitau aku.' pastu sape ntah ckp 'sape suruh kau asyik ponteng sekola?' pastu aku ckp mcm marah2 'kau nie nurin! asal tk ckp kt aku! rumah dekat2 je kan!' pastu die just diam je. buat muke mcm nk kene lmpang. hehe. pastu teacher julie suruh dorang masuk rumah teacher. aku ckp lah 'teacher, saye nak ikut bole? saye bole mntak duit kt ayah saye, ayah saye ade kt rumah wan saye'. pastu teacher ckp 'no, you are not allowed.' aku menangis la. tpi time teacher bgi taklimat tu, aku ade. aku tnye sape eh? aku pun lupe. die pun tk pergi. die menangis. pastu dorang dh bela gi kuala lumpur. sedih gile akU! tu je lah. ok, aku rase kan, mimpi nie ade kene mengena dngan lawatan ke langkawi. aku nak pergi!! RM150 je. ok lah tu. mama tak kasi, ayah kasi. tpi die mcm ckp, nnti ayah discuss dngan mama. kiteorng ade 2 lawatan. 1 langkawi, rm 150. 1 lgi, putrajaya, rm 50. ayah tnye, kau nk pergi mane? aku cakap lah, 'due due wada nak!' please!' ayah ckp 'mane bole mcm tu! pilih satu je ok!' aku ckp lah, 'alaaa, of course la wada nak langkawi!' ayah ckp 'hmmm, tpi nnti kite kan nk pergi langkawi. time cuti skola nnti.' aku ckp 'alaaa ayah, pergi dngan kwn lain, pergi dngan mama, ayah, kak long n kak ngah lain!' mmg betul pun kannn!!! lgipun ckgu ramai yg ikut! aku nk pergi! nak pergi jugak! naaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkk jugakkkkkkkkkkkkkkk!! pastu ayah ckp 'hm, tngok lah nnti. ayah tnye mama'
dlm hati aku ckp 'ala! mama mesti tak bgi punye! gerenti lah! die mmg slalu tk bagi aku pergi mane mane pun! ingat aku nie ape? aku pun nk hidup jugak!'
not fair la kalau mama tk bgi. next year aku kt ys. ramai kwn kwn aku dh pindah. kalau dpt 19 pun, bukannye jumpe kwn kwn rpt aku pun. jumpe kwn kwn mcm sakai ade lah!!!!
to puan rahmah bt ariffin, no matter what happen! wada still lah jejak kt langkawi dngan kwn wada!! time lawatan! no matter what happen! kalau mama tak bgi, wada cari keje! smpai rm150! kt kedai cik eira pun jadilah!


Labels:

back to top?