▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Friday, October 29, 2010 @ 8:08 AM
Friday is good part 1!
Dari 7:15 a.m. sehingga 11:45 a.am. tiada ape keseronokkan yg berlaku. 11: 45 until 12 noon, Higashi mntak couple. Aku still ragu ragu sekarang nie. Aku just tk boleh dngan die. Tak tau lah pasal ape. Berat sngat hati aku nak pergi dekat die. And then, balik rumah. Best jugak. Nurin datang rumah aku, die online facebook. Sambil2 tu aku masak nasi goreng. Sedap jugak ouh nasi goreng aku. HAHA. Pastu as usual gi sekolah agama. Aku datang datang je, Pah and the Gang tunjuk Ustaz Adimas a.k.a. aedes. Ngok ouh! Aku boring gile gile, fuhhh, nasib baek aku jumpe Amirul Adeeb yg buncit. Aku sembang sembang dngan die. Pastu kiteorang makin dekat dngan kelas die. Tetibe, aku terdengar suara Mustaqim. Die cakap "Adib dating! Adib dating!" Pastu aku dngan Adib masuk kelas 5 Taqwa. So, aku start lah sembang sembang dngan Mustaqim and Adib. First,kiteorang ckp pasal Amir Acap and Husna. Aku skit hati gak dngan Mus, cakap jejerit! Nk aku lempang2 je ouh! Die cakap, Amir Acap marah kat Husna. Padehal Husna dngan Danial tu cousin! C.O.U.S.I.N!!!! Pastu, Adib cakap pasal Zakwan, aku ckp lah aku dh break. Pastu Mus ckp 'kau wada eh? kau wada eh?' Aku mcm, ish, pehal dngan budak nie, aku dngan die sesame nasyid. Maybe die pnggil aku Syuhada kot. And then Mus tnye pasal Fara! Hahahahahahahaha! Suke nye aku dngar die tnye tnye tnye tnye tnye dan BERTANYA! And then, kiteorang gi Jozin beli lolipop. Pastu terserempak dngan Cupcake Pendek. Aku dh membebel kat die pasal Dayah. Pastu, dlm pukul 2:40 p.m. , aku, Nurin, Gha, Fara and Danny
pergi minum minum kt kantin! Pastu ade Mus. Die pnggil aku, suruh aku gi blakang. Aku gi la. Ade die, adeeb, hazim, amir acap dngan sape ntah. Dorang ckp pasal Amir acap nk date. Aku ckp la, ok set! N then, aku gi kantin. pastu aku ckp ape ntah. pastu aku tolak fara. pastu fara jato! Lawak gile!


Guys, aku nak tido kot! esok gi tmbun! tata!
back to top?