▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Monday, October 18, 2010 @ 9:08 PM
GOOD BYE MY FRIENDS
Sumpah aku nak nangis ouhh. Aku sekolah kt SMK 19, Shah Alam next year. Aku tak nak kat sanaaa! Nak 24! Nak same dngan HANIS, GHA, DAYAH, FARA senang cerita, budak 18. Sebelum nie, aku tak suke dngan sekolah agama and budak budak 18. Skarang, rase berat hati nak tinggalkan dorang. Dah lah aku bnyak kenal budak 18 kat facebook seperti, ARYN, XERA, IENA, NIK and many more. Nak sngat jadi kawan dorang. Sometimes, dorang memang lah tak ingat kawan. example, aku tngah pakai kasut, n then dorang main bla je. Tapi takpe lah, hal kecil je. Mama tak kasi masuk 24. Die cakap malas nak tukar2. Mama nak aku setimkolah SMK(P) SRI AMAN, PETALING JAYA. Best juga sekolah tu. Ade Kak Ngah. Tapi mesti lagki best kalau ade kawan kawan 18... Aku memang kurang suke dngan kawan kawan sekolah 19. Dorang depends kt geng. Aku tak suke sngat kalau mcm tu. Macam, together as one asyik dngan together as one je. Nobody asyik dngan Nobody je. Kalau sekolah 18, kadang kadang bergabung. Yelah, budak pun sikit. Baru rase mcm family. Pastu perangai persis persis je semuenye. Meskipun ade BUDAK TU suke sngat copycat aku kan, tapi takpe. Mama cakap, next year, lepas kak ngah habis pmr, kiteorg nak pindah. Ataupun time raya. sedih gileeee!!!!!!!!!! Lagi lah berat hati aku nak tinggalkan jiran jiran aku. Kiteorng kawan dari kecik lagi. Aisyah lagi hbat, aku duduk rumah mak die since aku 3 tahun. Pastu bestfriend lah kitorng. 5 tahun, aku kenal Anis. Bestfriend lah aku, Anis n Aisyah. 6 thun, Aisyah kenalkan Husna. Time tu dorang panggil Husna, Zulaikha. Aku je panggil die Husna. Lepas aku kenal Husna, terus bestfriend. Husna lah paling aku sayaaaaaaaaaaaaangggggggggggggggg sekali! Time tu kiteorng drjah 2, aku duduk dngan die kt pondok. Pastu ade pak cik nie tnye, 'nie kembar ke?' Mase kitorang drjah 2 mmg selalu berkepit. Rmbut pun same pnjang ikat ponytail. Time tu aku pakai baju merah same dngan die. Dulu aku kecik, sekarang aku tinggi. Husna pendek. Ramai org cakap muke kiteorng same cume aku putih sikit. Mak die plak mmg percaya kat aku je. Mak die memang suruh Husna jngan gaduh dngan aku. Adik adik husna pun suke dngan aku. Skarang nie, ade budak baru pindah. Puteri n Beb. Dorang tu adik beradik tiri. Dulu rapat lah dngan dorang. Skarang nie sikit sikit je. Tapi ramai org cakap aku dngan Beb mcm adik beradik. Sometimes, aku rimas jugak dngan Beb tu. Asyik2 pegang tngan aku. Smpai lenguh rasenye kot. Die suke tarik2 aku. Aku tak sampai hati pulak nak marah die. HAHAHAHA. Husna jeles aku dngan Beb. Die sendiri mengaku! awwww!! saaayannnnggggg Husna! Aku pun jeles die dngan Anis! Dulu cakap tak suke anis! Skarang nie, mcm isi dngan kuku! Aku lagi suke kalau geng munifah gabung dngan geng dayah. Pastu ade Husna n Anis sekali! Tu lah impian aku! hehehe! bye bye!
back to top?