▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Wednesday, October 20, 2010 @ 7:44 PM
Haih, Absent. AGAIN!!
Erghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!! Tired of absent !! Haiyooo!! Berapa kali aku nak cakap dngan mama dngan ayah! Eiii!!! Aku dah cakap nak pergi sekolah! Aku dh iron tudung dah malam tadi! Harini dah lah hari penting! Aku seram jugak kalau kalau Guru Besar marah kt aku. Well, aku tak datang since lat friday kut. Esok dah hari Jumaat. OMG! THAT IS THE CRAZIEST THING I HAVE DONE WHOLE MY LIFE! Absent to school for a week without NO REASON! What the hell am I doin'? Yeah, aku tahu dah habis exam, tapi macam, haish, don't know what to say! Aku dah macam kejam gile ponteng seminggu tanpa sebab. Nanti kalau Guru Besar mengamuk dngan aku,haish! Takpe takpe, aku dah pasang niat pergi sekolah kan? So, chill!
back to top?