▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Tuesday, October 12, 2010 @ 6:47 AM
hehe.
aku nak cakap niee. hihi. semalam, aku chat dngan amir. aku tnye pasal mrduck. pastu amir cakap lah attitude die. ok lah jugak. pastu die kate, 'kau nak mintak couple ke dngan die?' aku ckp lah 'kau rase?' die kate, 'kau patut. try la' aku ckp 'kalau die tak nak, malu aku'. pastu amir kate 'at least try.' pastu, internet aku mcm babi!!! die rosak! aku betul betul la kan wire die... pastu aku bukak lah internet. yes! dah boleh!! aku bukak facebook balik!. aku tngok lah ape yg aku n amir tngah chat. die cakap kan, 'esok aku mntak couple dngan die. kau nak ke tak nak? peluang keemasan nie! aku bilang eh 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1. ok, aku ckp kt die yg kau mntak couple' bile aku bace je! what the fuck is amir talk about!!!!!!!!!!!!!! esok nye, aku gi sekola mcm biase. kelas aku kn bertentangan dngan mr duck kan.time tu sebelum loceng. dorang panggil lah 'wada!wada!wada!' aku buat bodoh je. pastu adam jerit 'haizad!' aku ckp lah, 'haaa, apee?!!' die ckp 'hehe. takde pape'. aku pun bla la pergi library. time aku otw tu, amir datang kat aku. die kate 'wadaaa!!die terima!' aku cakap lah 'terime ape?' die ckp, 'couple lah! die kate die nak couple dngan kau!' aku mcm 'hah? ape yg kau ckp dngan die?? bile mase plak aku nie mntak couple?' amir cakap 'malam tdi.' aku mcm 'hah??????!!' that's mean, aku dngan die dh couple lah kan! OMG! hihi. that's all for MY love story. we're been a couple although tak rapat sngat. hmm, one by one lah wada. mayeb he's better and different then higashi.
back to top?