▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Monday, October 11, 2010 @ 7:06 PM
Hey guys. Kite bertemu lagii :)act, aku malas gilaaaa nak pergi sekola. Lagipun, harini ade ceramah anti-dadah, n then lepas rehat ade pertandingan buat kotak gune bahan bahan terbuang. Aku malas gile dohh. Dah lah aku takde satu pun bahan! So, mama ckp,ponteng je lah. Dah malas tu malas je lah. Aku terbangun awal lah pulak. Makanan plak takde. Malas jugak nak call ayah suruh die beli kan nasi lemak. So, online lah dulu. Nnti pukul 1030 baru aku call ayah. Aku nak edit blog, sbb aku rase blog aku nie buruk sngat! Tpi aku tak tau lah nk edit yg mane satu. Aku rase yg gmba bieber time kecik tu agak menyemak dohh. Tpi aku suke. Heh. Macam taik je. So, just wait n see lah aku nie edit blog ke tak! So, bye bye! See you soon!!
back to top?