▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Tuesday, October 5, 2010 @ 9:11 PM
heyyyyyyy.
woitwoit. nak tau something cool? read this okayy! i likes someone. his name is mr. duck. i don't know yg die suke aku ke tak. maybe tak kot. so, let it be. aku kenal die time nasyid. die pun masuk nasyid. mcm aku :) tehee
tapi die terkeluar. and then die masuk marhaban. seriously aku ckp, die tk hensem sngat pun. biase biase je. hensem sikit je kot. tpi aku suke care die. lain daripade yg lain. tu yg aku berkenan sikit tu. malangnye, die mude 1 tahun dari aku. heh. and and, 4 sure la bile die form 1 kan, die mesti masuk 24 punye. tak kisah la 24 1 ke 2. tpi mesti 24. sbb die budak 18. nasib baek la aku tak suke die sngat. fuhhhhhhh,. well, maybe kalau die tau yg aku suke kt die, mesti die tk suke. ngeh. gerenti lahhh. mule mule kan, aku suke die sikit jeeee. then, aku try la tnye kwn kwn aku, "wei, sape name budak tu"? dorang pun cakap lah. aku ckp la die hensem. time tu pulak kt depan bilik guru. lepas kiteorng ckp je ustad zaki keluar. haishhh!! dorang pun ape lgi, dorang pergi bgitau ustad zaki. aku dah cuak. aku nmpk dorang jalan gi kt budak tu. aku terus la lari as fast as i can. aku lari pergi masjid sebab kt sane semue budak drjah 6 berkumpul. tak lame lepas tu, dorang dtg kt masjid. ustad takde la. die handle budak drjah 5. dorang cerita ape yg berlaku. dorang ckp mcm nie, ustad pnggil budak tu, time tu pula pipi die lebam. so, ustad ckp la "laaa, nie kenape lebam nie??!!!". hahahaha. time tu dorang dh cuak laaa. die ckp "amir yassier tumbuk". dh sah dorang gaduh kan? hahaha. fuhhh, i'm sooooo lucky sbb ustad tk cerite perkare sebenar. dorang tnye aku "wada, do you like him?" aku dh keluu. i don't want to lie to them. sbb kiteorng dh mcm one family. so, i tell the truth. aku ckp la "ade la sikit. heh."
pastu, dorang semue big cadangan. kiteorng discuss la same same. last last nye, dorang gi la jumpe budak tu. haishh. dorang ckp "wei, ade org nak jadi secret admire kau". bile aku dngar je kan, WHAT THE HELL ARE THEY DOIN'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nampak sngat aku nie mcm perempuan murahan . I'M NOTTTTT!!! :(
lain ape yg kiteorng plan. fuhhhh, nasib baek la aku tak desperate sngat nak die.
:)
back to top?