▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Wednesday, October 6, 2010 @ 8:38 PM
hye hyeee
okay. let's begin. korang nak tau tak, aku dh ponteng sekolah kebangsaan bnyak kali. ade yg ade sebab, ade yg takde. harini aku ponteng sebab, mak aku kejut lmbat. lepas aku bngun je, mate aku sakit. so, malas jugak lah nk pergi. nothing to do right? aku actually tak tau nak edit blog. so, aku tunggu je lah petang nnti. tpi die buat background je. she's smart. very smart. i'm kinda proud of her. die yg harumkan name family kiteorng. ahahaha. thanks syafiqah haizad. setiap kali aku buat apeape je kt blog aku, mesti bruk. haih. nak buat mcm mane? dh takde bakat... haaa, harini aku goreng nugget. wanie suruh. sbb semalam die dh goreng. so, be fair la kan? tpi, aku tergoreng fucking damn bnyak. hahaha. aku tk makan pun. wanie dngan ayah pulak gi klinik. haish. dh sejuk dah pun. tak sedap lngsung. menyesal aku goreng bnyak.
:(
nanti sekola agame pun aku tk pergi. malas jugak. husna pun tk pergi. kiteorng ade activity nnti. heh. tak tau la ape die kan.... ngehhhhh
harini, hazwan tk dtg rumah aku pun. die dtg tadi, kejap je. pastu aku gi rumah cik yan. ayah nak ape ntah. hazwan tngah main dngan amin n asiah. biar la die. budak2. hahhahahaha. tu je kot aku nk ckp. aku tak tau nak cakap ape lagi. so, bye bye!
back to top?