▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Saturday, October 30, 2010 @ 7:38 PM
Lost World of Tambun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aku kunci jam pada pukul 6 pagi. Pastu aku pun bngun lah kan. Pastu tngok tv dngan ayah jap. sebab sejuk gile. Time time tu pulak dh hujan! Aku mndi menangis nangis! Dalam bas, first first aku duduk sebelah Nafiz. Pastu aku gi tmpat Gha. Pastu aku nk blik tempat aku balik. Tngok2, Alip plak duduk tmpat aku. So, sebelah Miron takde org. Aku duduk je lah sebelah die. Best gak duduk dngan dorang dorang. Dlm bape jam ntah, kiteorang dh smpai Tambun, aku excited gile. Kiteorang tunggu tunggu tunggu and tunggu, pastu baru bole masuk. Kiteorang gi solat dulu. Pastu kiteorang gi mandi mandi. Kiteorang pakai tracksuit. Pastu lifeguard tu panggil and cakap tak boleh pakai tracksuit! Kiteorang gi lah beli yg baru.. Aku beli seluar swimming yg berharga RM 22.90...
And then, kiteorang ENJOY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aku nak naik gelongsor dngan Gha! Kiteorang pinjam pelampung Ariff. Pelampung die warne hijau. Time tu aku dngan Gha bute kot. Ye la, die dah cakap dah tak bole bawa gelongsor warne hijau. Kiteorang turun balik dan kasi pelampung kat Ariff. Pastu aku dngan Gha pun naik lah gelongsor tuuuuu... Pastu aku, gha , nurin, aina, aisyah, fara gi la gelongsor sebelah. Beratur agak panjang yeahhhh... Dorang chow dulu, Aku and Gha setia menunggu! Rase kejap je berbaris! Then aku dngan Gha mencari kwn kwn kiteorang tadi tuu.. Pastu terjumpe Zarith, Wanie, Wan, Hanis, Dibah and many more. Kiteorang ronda ronda kt sungai tu dngan Adib, Ariff, Mail and Nafiz. Best gile lah! Kiteorang berperang dngan monyet gendut dngan katak. And, aku suke part Adib pakai tudung aku! Serius mcm Mak Cik Joyah jual lipstick. Kiteorang ade pergi kt satu kolam nie. Org sikit je. Kiteorang main terjun terjun. Hahaha. Aku malas lah nak cerita lagi. Bye bye! Thanks reading!
back to top?