▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Thursday, October 14, 2010 @ 8:19 PM
Ponteng -again~!-

    hey hey. harini aku tak datang sekolah lagi lah wei. hahahahhaa. kali nie memang takde sape yg halang or whatever. mama cakap 'wadaaaaaaaaaaa! bngun! nak pergi sekolah ke tak nak nie?'
    aku tngok jam dh pukul 6:45 minit pagi. then aku cakap yg aku tak nak pergi. so, aku tidur je lah balik. harini ade buat menjahit and gadget! nak buattt!! aku dh kunci jam pukul 6. tapi aku lupe yg aku vibrate kan handphone. hahahha. so, tak payah je lah pergi kan. lagi pun bukannye ade buat ape pun?! tpi, harini futsal finallllllllllllllll!! hmphhh!! budak laki 6Kreatif nie bole buat ke tak boleh!!! seram duhhhh. dorang dh lah lawan budak 6Gemilang. semalam, ade buat kuzi matematik. kene buat lakaran menggunakan bntuk 3D untuk mase hadapan. aku buat nursery. lawa jugak. mcm funfair pun ade. tpi funfair die kt atas. pastu pintu masuk nursery tu bntuk aiskrim. harap2 lah aku menang. hahahaha. tapi aku pun tak tau lah pemenang die ikut kelas atau whole year 6. kalau ikut kelas, sharifah punye and dini pun okay. lawa. amirah punye lah super lawa! aku suke gila. die punye masuk akal and lawa. aku punye tak masuk akal sikit. hehehehe.


    back to top?