▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Tuesday, October 26, 2010 @ 6:48 AM
Tears and tears and tears

You know what guys? Aku dah bnyak kali menangis just because of friends. Aku sayang sngat kat korang, korang tau tak? Kalau budak 19 bole lah lgi, kalau budak 18. Aku memang sayang gile gile kat korang. Nak sngat jumpe korang bile besar. Tapi? Boleh ke? Tadi, aku asyik cakap pasal mati since kat taman and nasyid. Orang cakap, kalau kite asyik ckap pasal mati, tak lame nanti 'org tu' akan mati. OMG! Is that true?! Before aku terpakse tinggalkan u all, i just want to say that i love you soooooooooooo much more than mr. duck si sakai! hehe!
back to top?