▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Sunday, November 7, 2010 @ 4:53 AM
BBQ night!
Yesterday night, we're own the night! WE-EIJAT'S FAMILY AND AFIZAH'S FAMILY.
The party is at Afiza's. Eijat's family came around 7:15 p.m. Mule mule, Chu takde kat rumah. Die pergi Empire with Nana and Udin. Chu-Afiza. Kiteorang (eijat's family) busy gile prepare BBQ. Best lah! Time tu, aku nak masuk bilik Boboy, sebab nak mintak kunci. Nak ambil baldi untuk letak sosej, ayam, wedges and the others. Pastu boboy on the phone, die cakap dngan nada yg marah marah "MASALAHNYE KORANG TAK CAKAP DNGAN AKU AWAL! AWAL! MANE LAH AKU NAK TAU!" Pastu aku turun lah, gi kat tempat bbq. Pastu ade mak cik india sebelah nie die kasi muruku and barang deepavali. Sambil sambil amibl gmba and buat bbq, makan lah muruku tu. SEDAP KOT! Pastu Chu balik. Die buat nasi goreng. And sup sayur. Pastu aku naik atas and online kejap. Lepas tu, turun, makan, lepas makan, naik balik, and baring atas katil. Pastu boboy dah blik and die tidur sebelah aku. Pastu aku turun. Pastu naik balik. Lepas kat bilik Nana. Buat photoshoot jap. N then aku turun. Duduk dngan Mama and Chu.Aku pun photoshoot aku sendiri sendiri je sebab bosan gile. Pastu lepak lepak! Best gile! tu je! Bye!
back to top?