▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Wednesday, November 3, 2010 @ 4:48 AM
GOOD TIMES WITH FRIENDS! part 1
Harini, aku pergi sekolah! Yeay! Takde buat ape pun. Lepas assembly, memekak dlm kelas jap and then pergi latihan kawad. Lepas habis kawad, aku, ahli2 PBSM dan lain lain lepak dekat tepi astaka. Best gile duh! Aku gaduh gaduh sakai dngan Shahneiy jap! Die tu serius aku seram! Die baling kerusi kat aku! Nasib baek aku elak. Lepas lepak2, aku masuk kelas. Lepak dngan Ainin, Maryam and Muca. Ade jugak Shahneiy si cucu keling tu! Lepas asyik berbual, aku pergi rehat. Time rehat, aku ade dngar cikgu ho ckp pasal dikir barat. Aku ckp la aku nak masuk. Cikgu kate ok. So, aku masuk je la.
Lepas rehat, kiteorang smbung perbualakn kiteorang. pastu ade org pnggil buat dikir barat. Aku and the gang pun gerak la. Cikgu kate pukul 11, but aku pergi pukul 1040. Hahahaha. Semangat gile! Aku, Raja, Muca, Alya, Ainin, Adilah, Hafizin, Kerol, Zul and the others lepas kat kolam ikan yg depan blik muzik tu smpai pukul 11. Pastu buat lah. Eirfan bnyak membimbing aku duh! Pastu Zul moody sebab kiteorang bising. Die chow la. Pastu kiteorang berlatih smpai blik. Aku memule blik jalan kaki dngan together as one.
back to top?