▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Friday, November 26, 2010 @ 6:17 AM
HAISH!
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

Erm, aku sudah clash dngan Mr. WH. And now, i like this boy, Mr. NS. Jiran aku je kot. Aku tak tau kenape tibe tibe aku tersuke die! Hmm, but aku tak tau lah dia tu suka aku ke tak. Dah lah dia dah tau yg aku suka dia. Nanti nak pergi main main nanti segan lah apa lahh. If kau baca, Thanks yeah. HAHA. But, kalau kau tak suka aku,please la jngan kasi harapan kat aku untuk suka kat kau! Kalau tak suka cakap tak suka. Kalau suka? AHAKS! Gila perasan duh aku! HMM, btw, jngan buat aku ragu ragu.
back to top?