▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Saturday, November 27, 2010 @ 3:41 AM
HAPPY!
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

Based on the title, YES IM HAPPY TODAY! Takde kene mengena pasal Love but its about FRIENDSHIP! Hm, harini aku bangun pukul 12. Itupun Wanie yg kejutkan mcm org gila.N then, aku tak gosok gigi and tk basuh muka, terus melantak Mihun Goreng yg tertera dekat meja makan. Terus terang aku cakap, memang tk sedap. But boleh tahan lah. Pastu aku online online online sampai ade satu masa nie aku chat dngan Beb. Kiteorang cakap pasal aktiviti untuk petang nie. Pastu dia cakap nk datang rumah aku, aku pun kasi je lah dia datang sebab aku bosan duduk rumah sorang sorang. Pastu aku mandi, Beb online lah dia punya FB. Pastu pnggil Husna. Pastu gi pondok. Muncul Pak lah, Syapiq gemuk and Adam (adik Pak Lah). Mula mula, main baling selipar, and then bila dah bosan, capik kasi idea, main nyorok2. Lepas main nyorok2, lepak2 sekejap.That's all. HAHA. Bagi korang maybe tk best sebab korang tak alami apa yg aku alami!

TA-DAA!
back to top?