▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Saturday, November 27, 2010 @ 11:11 PM
Izzati Najihah :'(

Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

Ini kawan saya yg bernama Izzati Najihah Bt Yuslee. Aku sayaaaaangggg sngat sngat sngat kat dia! Dia dah mcm adik aku dah! Selalunye, kalau aku tk puas hati or wtv, aku MESTI luahkan kt dia. Die lah org first yg tau problem problem aku. I cant imagine kalau next year tk jumpa dia. Die nak pindah Puncak Alam. Sedih sngat sngat. Aku menangis kot. Meskipun sekejap sngat sngat sngat aku rasa aku kwn dngan dia. Aku ingat lagi, dkat Tambun haritu, Gha yg baek dngan aku. Dia tunggu aku bila aku lmbat, Gha bnyak sangat sngat berbakti dekat aku. Kalau aku tk tau, die tolong ajarkan. Dia mesti berpihak dekat aku kalau aku fight ke ape ke. Dia yg baek sngat sngat kat aku. Aku nak kencing die teman, aku nak gi kantin die teman, aku nak jalan jalan die teman. Aku rasa aku bnyak sngat buat salah kat Gha. Aku marah dia, aku pedulikan dia. But, die still lagi baek dngan aku. Itu membuatkan aku saaayyyaaang sangat dekat Gha. Gha, jngan lupakan aku tau! Aku nak kau tau, aku sayang kau! Kalau abg kau belasah kau, ckp kt aku ok! Nnti aku dtg Puncak Alam belasah dia! Gha, kau kene kuatkan semangat. Jngan nangis selalu. Jngan lupakan aku. THANKS SNGAT SNGAT SEBAB KAU SUDI KWN DNGAN AKU! :'(
see you soon.

p/s : I'm crying :'(
Thanks Gha, ingat tau! AKU SYG KAU!
back to top?