▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Tuesday, November 9, 2010 @ 4:20 AM
Just read
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

Today is MY BAD DAY!
pagi tadi
aku datang sekola lmbat
time tu bace doa
pastu kene marah dngan bapak aku
as he know, aku dah cakap dah smalam yg ade jamuan hariin
n then
ade peribahase
kene pukul sbb tk bawak buku
sedih gila
bape kali enth kene belasah dngan ckgu
rotan je
:D:D
n then, ade jamuan
shahrin bawak bege
ade sos and sayur,
aku mane makan bege ade sos n sayur
pastu acik n the others terdengar aku ckp kt teacher yg aku tk makan sos
dorang mcm mmperlekehkan aku.
aku terasa lah kan
aku kan sensitif
n then
aku bnyak makan ais krim
time tu
aku dngan muca nk kasi bege kt cikgu2
aku ambil aiskrim
imran cakao
*ckp
"dah berapa thun kau tk makan ais krim ,wada"?
aku terasa gile
die mcm hina aku
afiff gelak2
skit gile hati duh!
aku tau lah die tu 'kaye' sngat sbb gemuk! bapak terlampau mmpu nak beli junk food untuk im
ran
n then
nurin ade tulis2 something
about me
n then ade buku lain
buku lain tu buku payung
aku buat la biodata kt sana
aku buat la
wada's site
die buat
nurin's site
n then


aku buat
turn to next page for more info
die buat
buka muke surat sebelah
aku buat,
aku ade bnyak bff! sape yg anggap aku bff die, aku anggap die bff aku
n then
die buat
i have many many many many friends! sesape yg anggap aku kwn die aku anggap die kwan aku
aku buat la
i'm addicted to beautiful scenery
die pun buat mcm tu!
ayat sebijik sebijikk siot!


aku cakap la
mcm
bole contact aku dngan number 0173746117
die mcm tiru sikit
bnyak lah
smpai aku lupe!
esok aku bawak bku payung tu
aku ade dikir barat ptg nie
husna dngan anis pnggil aku
ajak jln kaki sesame
aku tngah siap2
aku cakap la
husna! naik ayah kite tau!
pastu die ckp
wada bile nak siap?
aku ckp
dah nak siap dah nie!
n then dorang cm ckp
wada. kiteorang pergi dulu. bnyak2 kali dngan nada yg agak annoying
aku kuar la
aku pakai sekup
n then husna ckp
hahhaa! eii! nak sekup!
wrne putih! kt atas
aku just ckp 'so?'
n then aku siap2
bapak aku hntar aku gi skola
aisyah tompang
bile dh smpai
aku tegur dorng
n then dorang buat bodo
aisyah tnye amende ntah kt dorang
n then dorang ckp
ye lah! kalau ye pun gaduh dngan kakak die! tk yah lah marah2
aku dh mcm bengang GILA!
b4 that
aku mmg berperang dngan kakak aku
tk bole citer! private
aku dorang cm jeling2 kt aku time dikir
aku lngsung tk pndang
aku blik laaa
time blik
aku beli ais blended
tetibe ade dorang
ade anje skali
dorang cm citer kat anje pasal aku
n then
mierzza. adik angkat aku. bdk hensem gile. drjah 3
ckp
wadaa! taik kucing kat depan! taik kucing kat depan!
n then aku gurau2 dngan mierzza
anis tu mmg jeles sbb mierzza accept aku je jdi akak ankat die
n then dorang jejeling
time beli ais blended
husna buka tudung
dua tiga hari lepas
siapmengutuk aku sbb tk pakai tudung bile main kt taman!
bile nmpak aku tk pakai tudung kat skola time dikir! pndang tk puas hati! tngok2 die sendiri bukak tudung
time blik
aku terserempak dngan dorang
dorang ade kt atas lori
n then anis cm pndang je
aku main je la dngan syaidi n faiz
n then aku blik
aku bad mood
nie private juga
n then lepas mndi aku buang smpah
aku basuh tngan
mak aku ckp. huiyoo! gs terbaek dpt masukkan smpah kt garbage la!
n then aku just buat bodo
aku masuk bilik
mak aku memekak sbb aku not in mood
pastu aku dudk kt kerusi dngan mak aku
baring kt peha mak aku smbil nangis gile gile gile gile
n cerite a to z pasal kwn and kakak aku
that's all
aku menangis kot
skarang nie
hebat kan? haha. THE END

Ini sebenarnya perbualan saya dan izzati najihah dan adibah ibrahim dan qistina roslan dan juga ahli ahli always smile. Tpi semue nie aku je yg cakap
back to top?