▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Wednesday, November 17, 2010 @ 2:19 AM
LAST DAY IN SEKOLAH AGAMA :(
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

Time last day sekolah agama kan, for me, it is the best moment i ever had. Time tu, main perang air, main hujan. Time aku geng aku jadi rapat dngan geng Shahrul. Selama nie memang lah rapat, n then, aku couple dngan Mr. Duck, n then mcm kurang rapat. Time nie best lahh!!! Memang ambil hadiah untuk year 6 sahaja. Aku rasa kan, the happiest girl time tu, is Hidayatul Muazzah. 2nd, Nur fara Izzati and 3rd is Me! Dayah tu, time tu kan, die dngan Cupcake hitam comel gilaaaa!!! Sweet lah! Dorang main main together! Kalau Fara pula, time tu birthday dia, kiteorang celebrate, and then, Musang kasi dia TEDDY BEAR!!! AWWWW <3 <3
SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO SWETTT!!!! Hehehe. They're such a cute couple. Plus plus, aku and the gang yang banyak gilagila help Fara and Mus sampai couple. Kalau aku pulak, baju aku sudah basah gilaa time tu. Kene hujan lah, kene baling air dngan adam, shahrul, arif, and mamat. BEST LAH! aku rasa sedih nak tinggalkan Junior Junior aku especially budak budak drjah 1. Bye bye guys, jangan lose hope, we're still can be together as usual. No matter what happen,aku terkasar bahasa or WTV, I STILL LOVE YOU ALL. Kalau yg sekolah tak sama next year, we're still have facebook and and, we're still can text text right?

-I LOVE YOU ALL-
back to top?