▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Monday, November 22, 2010 @ 8:18 PM
Library, Pas, Library, Field, Home, Depan Rumah Husna, Home
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

Semalam, aku bngun pukul 1030. And then Kak Long cakap dia nak pergi Library sebab harini SPM. Aku dngan Wanie pun ikut lah. Time tu plak, aku, Beb, Husna, Anis and Aisyah memang rancang nak pergi sekali. Saje saje. Pastu aku keluar rumah je aku nampak dorang. Panggil memanggil. Tapi semua naik mak aku. Time tu kereta bau ikan! bluerrkkk!!! Aisyah je tk ikut. Smpai2, terus pergi PAS. Aku makan ani Sup Utara dngan Wanie. Beb and The others pergi beli tembikai! YEAYYY!!! FRESHH WEII!! Aku makan Kuey Teow Sup. Yg makan aku dngan wanie je. Dri rumah tak makan makan lagi. Semuanye RM 15.80. Pastu pergi beli aiskrim McD. Pastu time nak naik atas tu, ada org jual beg. Aku dngan wanie terpandang lah. Aku tnya harga, dia cakap RM 29.00. Aku pun beli lah. Warna purple. Pastu naik atas, pergi beli topup. Pastu jalan jalan. Pastu pergi library balik. Kiteorang asyik masuk n keluar je. Aku mssg mssg dngan Aryn. Tiba tiba, phone aku sudah MAMPUS! Haiyooo!!! Pastu pukul 5 lebih aku balik rumah. Tukar baju, charge phone, and then pergi padang. Aku pelik la, setiap kali kiteorang berplan nak pergi mane mane, mesti ade group Syafiq! Dah lah kwn kwn aku cakap aku suka dia! HAISH! haha. And then aku balik rumah. Pastu ingat nak pergi rumah Beb, nak ambil beg aku, n then rumah dia cm tk de org, aku pun pergi la rumah aku balik. Pastu pnggil Husna, but Husna tk boleh gi main. Aku dngan Aisyah pun lepak la sekejap rumah Husna. Pastu tiba tiba ade org call, iaitu kakak aku, mama suruh balik kemas rumah. Aku pun balik lah. That's all!


-satu peritiwa time petang-
ade org nie mssg aku. dia cakap dia Aiman! Padehal itu hanyalah Xera! HAHAHHAHAHAAHHA! Xera KEJAM! hahahaha.
back to top?