▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Thursday, November 18, 2010 @ 6:24 PM
LOVEEEEE ;)
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

Okay, based on the title, aku confirm korang ingatkan LOVE kali nie pasal Boy and Girl right?
erk erk! No! Semalam, aku rasa aku cukup dngan kasih sayang daripada family, friends and neighbor. Pasal family tak bnyak sangat lahhh. Pasal friends je banyak actually. Time tu, aku online and Pak lah Pun m mandi lagiiiiiiiiiiiiii" pastu acik tarik je. N then aku pun pergi je lah rumah Aisyah. N then aku lepak bilik Aisyah. Pastu Aisyah datang rumah aku dngan aku sbab nak hantar laksa. N then Aisyah pun lepak lah rumah akuu. Kiteorang tngok lady gaga secret message dngan Justin Bieber sekali. But part Bieber tu aku tk percaya langsung! Family bieber kuat agama and gila tk percaya lah kalau dia join illumination right? n then Aisyah online sekejap kat rumah aku. Sambil sambil tu aku mandi sekejap. lepas aku mandi, aku gi rumah aisyah. lepak lepak sekejap, n then main kat luar. Kiteorang gi taman dngan Hazwan semue. Main teng teng lahh. best gilaaa. N then lepak lepak smpai pukul 7. malam tu kiteorang main main lagi. But dekat padang tennis. Main main while photoshoot. time time tu plak aku bawak camera and aisyah pun bawk camera
back to top?