▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Saturday, November 27, 2010 @ 9:47 PM
Malam yg Membosankan!
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

Based on the title, YES! LAST NIGHT IS THE WORST NIGHT I EVER HAD! Ye lah, baru pukul 10pm, dah kene offline! Mama marah! Tibe tibe je nk bising! HAHA. Pastu aku dengar lagu kt dalam bilik while read some comics. Pastu bila line dah clear, aku online lagi, dlm pukul 1130 smpai 1230. pastu aku gosok gigi, basuh muka and the others lah kan. Pastu masuk tidur. Aku try try try untuk tido but tak boleh! Smpai pukul 145 mcm tu, ade org call. Tngok2 Don yg call aku.
Pastu aku angkat lah call tu. Bila angkat, Don tk cakap apeape pun! HAHA. Pastu aku start lah kasi mssg. N then aku bertexting lah dngan Don smpai pukul 4.

p/s : Aku still lagi bertexting dngan Don sekarang
back to top?