▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Friday, November 26, 2010 @ 8:41 PM
Nur Zulaikha Husna
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

HUSNAAA!!! I love youuuu soooooo much!!

Semalam, aku pergi lah main main with a cute girl named Nur Zulaikha Husna. Just called her Husna. Mulamula, pergi main baling selipar dngan Amirul n the Geng. Dekat pondok pulak, Amin n his geng main baling selipar. Lawak duhhh tngok dorang main. And then, lepas dah bosan, kiteorang duduk kat tempat hijau hijau tuu. Husna tak nak duduk situ.. Dia cakap sebab ade ape entah. Pastu aku buat buat call and then bila org angkat aku letak. Pastu Husna datang kat aku, dia cakap, "wada call sape?" aku cakap "adalah!" n then dia nak rampas phone. Pastu aku nk turun dri tempat tu, pastu terjatuh dekat jalan! Sedih gilaaa!! Sakit duhhh siku aku. Berdarah lagi tuu!! Lepas dah cuci luka, aku main hide and seek dngan Husna. That's all. Bye!
back to top?