▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Wednesday, November 17, 2010 @ 8:05 PM
SCHOOL IS OFFICIALLY OVER IN 2010
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

Ini kisah lama kan? But, rasa sedih gila nak tinggalkan primary school. Especially sekolah agama. Kalau sekolah kebangsaan tu aku tak heran sngat, sebab, aku sekolah smks 19, ramai lah kawan aku sekolah kebangsaan sekolah sana. Ade satu hari ni tau, aku tidur tengahari sebab penat gilaaaa masa tu. N then terbangun pukul 5pm. Pastu aku mcm tersentak sekejap. Macam cakap "Eh. Bukan waktu sekarang nie aku kat sekolah agama ke?" N then baru lah aku teringat bahawa, sekolah agama is over. Hm, sedih lah juga. Rasa macam baru 2 bulan je sekolah. Sedih duh. Izzati Najihah nak pindah dah. Aku sayang duhh kat diaa. Dia baek, understanding, caring, dia dah mcm memahami diri aku. Aryn oh Aryn! Kata nak keluar! Bila mahu keluar? Kau dah lama tak online. Yeay! Khamis and Jumaat next week kena datang sekolah ambil file file. Yeay! Tak sabar nak jumpa teacher and budak budak 6K! That's all! Bye bye

- i love all my friends -
back to top?