▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Friday, November 19, 2010 @ 10:45 PM
SUKASUKI
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

Harini kan, aku online dari pagi hingga pukul 4 tanpa mandi tanpa makan. Just online. Aku banyak baca pasal blog, chatting and meet new friend. Tak rapat sngat, kiteorang just share about blog sikit sikit. N then aku mandi semua semua tu kan, makan Bihun pastu aku pergi lah main kat luar rumah. And then, aku pergi taman dngan Aisyah dngan Husna. Kiteorang memang gila gila gila lah time tu! Adeeb and Hazim pun ada. Tetibe Pak Lah datang dngan muka basi. Hahaha. Lawak gilaaa. N then kiteorang talk talk talk and lari lari sikit. Pastu pukul 7, balik lah rumah. Aku tngok tv, mandi, makan, solat and buat buat apa apa yg patut lah kan. Pastu kiteorang decide tu pergi padang tennis. Kiteorang main bola (sikit sikit) sebab time tu tiba tiba je Hariz and the gang menyemak! Pastu kiteorang snap snap snap. Ada satu part nie Anep marah Husna.Husna terasa kottt. Eiii!! Bongok punya Anep! Dah lah ketot! CTC ! urgh! N then kiteorang snap snap snap lagi smapai aku dah nak tertido duhhh. HAHA. That's all people! Night!

-LOVE, wada ;) -
back to top?