▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Sunday, December 12, 2010 @ 4:28 AM
12.12.2010
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

;DD
Harini, aku bangun pukul 12. Pastu aku buat lah ape ape yg patut. Tak lama lepas tu, mama call. Yg ada kt rumah aku and ayah je. Pastu mama call and cakap "CPT SIAP! NAK PERGI JUSCO!" Aku pun mandi lah. Pastu siap siap siap and siap. Lepas dah 100% siap, aku pun gerak lah dngan satu keluarga. Pastu, ada family problem. Ohmygod, AGAIN?!! HAISH. Ayah pulak nak ber emotional sngat tu kenape? HAIYOO. And then, aku, kak long, kak ngah and mama je pergi jusco. Firstly, kiteorang pergi makan, sebab lapar kot! Makan dekat Ah Mah Kopitiam. Aku order Ah Mah Claypot Yee Mee. Tak lama lepas tu, ayah and pak teh dtg. Lepas makan, ayah dngan pak teh dh chow pergi mana ntah. Pastu, aku, kak ngah and kak long pergi jusco. Tak lama lepas tu, ayah and pak teh dtg. Aku pun beli lah, jaket and bangles. Pastu jalan jalan, and then gi survey bag dekat studio R. Tak bnyak bag cntik! Maybe, dekat OU bnyak kot! And then, kiteorang makan makan dekat McD. Lepak lepak sekejap, pastu smbung jalan jalan. And then, Pak Teh and ayah nak pergi Putrajaya sebab nak lawat Mamat Ali. Aku, kak long and kak ngah jalan jalan la. Pastu, aku terjumpa Cikgu Ayu. Jalan jalan lagi, aku terjumpa Syahir. Bukan Syahir AF8, but Syahir kwn aku. Aku dh lama tu jumpa dia. Dia budak 18. Pastu, lepas dh bosan, mama call suruh pergi slimming mama, sbb nak balik. Kiteorang pun jalan lah gi slimming. Pastu, pergi PAS, sebab beli baju. Time tu pulak, ada budak budak menari lagu mcm alim alim sikit. Sumpah comel gilaa!! Pastu time nak beli baju sekolah, kt canggih, aku nmpak Amirah Hamidun. Pastu, kiteorang pergi beli roti. HAHA. till here, BYEBYE ;DD
back to top?