▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Thursday, December 2, 2010 @ 5:33 AM
2nd December 2010
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

MORNING
Aku bangun pukul 10a.m. Itupun sebab ade org call. Dah lah handphone tepi telinga aku je. Pastu aku online sampai pukul 11:30. And then aku breakfast. Nasi goreng. Lepastu aku teruskan online sampai pukul 1 mcm tu.

EVENING

Tiba tiba je kan, elektrik takde! WTF! Laptop pulak time tu battery low. Pastu aku pergi rumah Aisyah sebab bosan. Time tu pulak Anis pun ade. And then, aku, Anis, Aisyah, Pak Lah cakap cakap. Dlm pukul 2 mcm tu, aku balik rumah sebab dah ade elektrik. Pastu aku online balik. Dlm pukul 3, Beb dngan Puteri datang rumah. Aku teruskan online smpai pukul 4. And then pergi main tanpa mandi dari pagi but dah gosok gigi. P/s : Beb dngan Puteri pun sama.
And then, Beb call Syafiq by using MY PHONE! URGHHH!! HAHA. Tngok2 tu kakak dia. Pastu gi padang. Main bola jap. Aku score 2 je. And then main baling selipar. Team aku dpt beat team Mizan, 10-0. Memang hebat la. Tak sngka. Bukan senang nak kalahkan team Mizan. Lepastu aku balik rumah. Aku tngok tv while tunggu mama. Lepastu mama balik bawak KFC.

NIGHT

Time dinner tu, kiteorang cakap cakap while menyanyi. Lepastu pergi giant 18 dngan ayah (still tk mandi dari pagi).Lepastu, aku balik and chatting. Pastu, ade satu part ni,Fizin ckp ape entah. And then dorang cakap Babas la ape la. Dekat strive for success. Aku terasa sikit duh. Pastu aku mcm bengang, dorang ckp aku jual badan la ape la. Aku pun start la maki memaki. Pastu, dorang ckp aku lembu la ape la. Pastu, aku mcm terasa la kan, so aku tk lyn otak mereng dorang. Tetibe, Zikry ckp "Fizin, kau kene pujuk Wada. " Pastu ape bnde ntah dorang bebel bebel. Aku terharu gila duhh Zikry ckp cmtuu.

-Aku malas nak type dah. ade bnde pnting! TA-DAA!-
back to top?