▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Sunday, December 5, 2010 @ 7:47 AM
AFIF ZUHAILY!
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

Dia budak 18 and taken by Najwa. Pendek and tak handsome and pendek. Kawan Fb aku.
Aku rapat lah juga dngan die ni. But tk rapat sngat. Act, ni bukan aku nak ceritakan. Aku nak ceritakan something mcm siot sikit pasal dia. Dia ckp kat Hanis, suruh buka satu web ni. Aku mcm pernah dengar nama ni but lupa. Aku try ah buka. Tetibe je................ SHIT! GMBAR HANTUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!! WTF! Dah lah aku pasang speaker agak kuat, ISHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aku terus baring. Aku suruh mama tutup, but nmpak sngat mama pun takut. And then aku berjaya tutup sendiri!

p/s : tak nak buka web dari afif zuhaily!
back to top?