▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Thursday, December 9, 2010 @ 6:51 PM
Aku tak friendly dngan stranger.

Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

Based on the picture, korang kenal ke sape mamat ni? Aku tk kenal die sngat. First first, dia add aku. Aku nmpak ada bnyak mutual friend, aku pun approve lah dia. But, dia ni mcm melampau sikit. Aku tk kenal dia, and obviously dia pun tk kenal aku. Dia pernah minta number, but aku tk kasi. Harapan lah aku nak kasi number dekat stranger. And, setiap kali dia kasi IM chat mesti aku tk layan sebab nanti dia tanya soalan "dh makan?" makan apa?" kenape tk makan?" ayam goreng je?" Aku dh mcm uish, apa masalah dia ni. Dah lah tkde rupa. But he's better than Saif lah kot. Saif tuh lagi la, dh lah pernah minta couple kt Beena, pastu pakse aku pnggil awak saya. EIUWWWW. Ada satu part ni, dia cakap "awak tk nk ckp dngn saya ke?" pastu aku ckp lah "TAK" pastu aku terus remove die. Saif tu lagilah mcm gampang. EIIII. Kalau ada boys yg dtg kt aku msti tkde rupa. Pastu sakaisakai. Aku tau lah aku tk perfect, but dorang tu mcm dh lebih lebih. HAHA. Till here, BYEBYE
back to top?