▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Saturday, December 11, 2010 @ 8:00 AM
Aku tau lah kau benci aku
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

Based on the title, aku nak cakap pasal EX aku. Dia ni junior lagi. Muda setahun je. Aku pun tak tau lah asal dia ni bnci sngat sngat kat aku! Apa je aku buat kt dia smpai dia over plak! Aku ckp bnde betul. Aku tk kata dia stupid lah apa lah, n then, aku tk tau lah apa masalah dia nak ckp aku "stupid girl" bnyak kali. HELLO! Aku boleh membaca lah! Tak payah nak ckp bnyak kali. Aku fhm okay?! Aku pun tk tau jugak apesal kau nak kerek merek dngan aku. Takpuas hati kah? Silalah face to face yeah. Tak payah nak batak setakat dekat IM chat dekat Facebook. Kau kira beruntung lah aku tk maki maki kau duh. Sekali kau kena jngan nak membabi dngan aku yeah? And then, apa masalah kau nak mention pasal mak mak wei? Kalau pasal mak, aku malas nak join, sbb aku hormat org tua. Bukan mcm KAU!! KALAU NAK TERUSKAN FIGHT DNGAN AKU DEKAT IM CHAT, SILAKAN SEBAB AKU KEBOSANAN. Terima kasih yeah budak hingusan :)
back to top?