▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Monday, December 6, 2010 @ 4:15 AM
Apesal la aku ada kawan batak mcm kau?
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

Based on the title, yes, aku ada kawan yg bernama Nur Zulaikha Husna and Putri Siti Maryam. Husna ni, dia baru ada phone. Power la juga phone dia. Pastu tadi dia batak batak la call aku. Pastu maki maki. Aku tk sangka plak tu dia. Sebab suara dia lain. Sebab tu suara laki. And then, aku ckp la 'fucker' pastu die kasi mssg, kau pahal. Pastu gaduh sekejp. Aku gi lah dinner kt rumah. and then, aku 4 new mssgs, merepek repek lah dia kan. Pastu dia cakap dia husna. Hm, itu satu. Yg kedua pula, dia sekarang ni semakin rapat dngan Puteri.Aku act tk suke sngat dngan puteri. Mmg dari dulu.Dia suka memaksa. Dia bnci gila dngan insan yg aku dh anggap seperti abg aku sendiri, yg bernama Pak Lah. Aku in Pak Lah side. Aku malas lah nak cakap panjang panjang pasal dorang. Bukan dpt pahala. Dpt dosa adalah. So, aku berhetin dekat sini yeh. BYE!
back to top?