▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Thursday, December 16, 2010 @ 6:06 AM
BER EMOTIONAL!
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

Boboy -
Sebab dia rosakkan laptop kiteorang! Mmg ape je lah kan. Takpe, sabar je. Sebab bagi aku ni biase je.

Beb -
Dah berapa kali aku ckp yg aku dh tk boleh keluar malam sngat. Then die gi tnye lagi, pastu nak memaksa! WEH, KAU DNGAN PUTRI SAMA JE PERANGAI KAU TAU!

Hariz -
Dia tetibe je ckp yg Riezman tu online. DUH, ade aku kesah ke? Even, aku tk kwn dngan die kt fb lah. Pastu, aku ckp lah yg aku tk percaya yg JB masuk illuminati. Then die mcm sial je, ckp "tk percaya sudahh". aku mcm ARGHH!!


-till here, sbb tk tau nak ckp ape. BYEBYE-
back to top?