▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Friday, December 17, 2010 @ 9:25 AM
:)
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

Malam niii, aku RAAAAAAJIIIIINNNNN sngat nak update blog. Tak tau lah kenape. Ni semua Amir Yasir punya pasal lah. Dia tanye tanye pasal blog, then aku mcm layan je lah sebab tngah bosan kan... Pastu aku pun tambah tu tambah nii, buang tu, edit nii. HAHA. Then, aku offline lah sekejap. Tak tau nak buat ape, aku pun goreng lah keropok lekor. Mama beli kt Terengganu time die meeting harituu. Then, aku makan lah sekejapp. Pastu aku online lah balik kan, then Eina (kwn wanie) tidur rumah kiteorang malam nniii. Then, die gi picit doll wanie yg unta tu then dngar lah die menyanyi "ammadee ammadee amaaaaaaadeee" pastu ulang2, YA ALLAH!! Sumpah scary! Terkejut gila! Then aku menjerit satu rumah pastu lari pergi dekat Wanie. FUHH, nasib baik Mama tk terjaga. Mampus duh kalau Mama terbngun. Nanti start lah keluar kan speech die tuhh. HIHI. Btw, sambilsambil goreng keropok tuu, aku mssg dngan Zikry pasal Beena. Dia ada hati dkat Beena. HAHAHHAHA. Lawak duhh. Takpe takpe, aku akan tolong as usually..
Pastu, aku baca lah buku Sri Aman (magazine sekolah SMKP Sri aman) **sekolah Wanie.
Aku terbaca part yg memori tercipta tuu. Aku tersentuh sikit. Aku suke part yg kedua. Pastu group artis jadi group nasyid. Kalau Bieber and artis artis yg aku minat jadi mcm tu kan bagus. Harap2 lah jadi mcm tuuu.. As Aryn said to me, kalau Micheal Jackson boleh masuk Islam, maybe Justin Bieber pun boleh. HEHHHHH, I hope so! :)
Till here, BYEBYE
back to top?