▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Monday, December 20, 2010 @ 5:42 AM
:)
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

Kakak aku ada kawan, nama dia Eyna. Tadi dia dtg rumah aku. Then Wanie ckp "Wada, Eyna kate kau rempit". Dalam hati aku, "kau lagi rempit, dh lah dai **tk reti eja rmbut. geli aku"
Then aku ckp depan Eyna and Wanie "oh yeah? Sape cakap tu tkde cermin kt rumah ke? Kalau tkde, guna cermin rumah aku je lah, besar lagii tu, and cermin diri dia and diri aku. Compare sendiri." Then Wanie ckp "ek eleh". Aku ckp balik "Yg muda dihormati yg tua disayangi. Dia sebut yg muda dulu". Then, aku pakai kasut and pergi jogging. Pastu, aku balik rumah. Aku gaduh dngan Wanie depan Mama. Mama and Eiqa back up sebab Wanie yg mcm Bab* gi cari pasal dngan aku. Yes, aku tau lah aku kurang ajar and tk segemuk seperti Wanie, but, jngan cuba cari pasal dngan aku. Tak lama lepas tu, Wanie kata dia nk pergi rumah Eyna. Dia mcm minta izin lah. Then aku ckp "tido sekali eh. Jngan ajak die dtg sini,aku benci. Kau tido rumah dia eh, sbb aku pun bnci kau".
Mama tkde reaksi pun, Wanie jeling kt aku, aku jeling kt die and die keluar. Then aku ckp BYEBYE. JNGAN BALIK RUMAH!
back to top?