▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Tuesday, December 21, 2010 @ 4:26 AM
:/
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

.........................................................
dotdotdotdotdotdotdotdotdotdot

HM, before this, Aryn kate dia nak sekolah dekat 24. But, dia dpt 19. Same dngan aku lah kan.
Aku baru je dah okayy dngan dia, then, siang tadii, dia text and cakap, yg dia dpt KRK dekat 24. Sedih duhhhh :/
But, tkpe lah, aku still ada TAO dekat sana. Plusplus, dia sekolah pagiii, and aku sekolah petang, so, kalau nak rehat samasama tuuhh susah lah kan? HMM, ramai dpt sekolah 24. Aku pun nak sebab aku nak same sekolah dngan Hnis and the others. Aku bukannye tk nak 18, BUT! 18 tuhhh, kena WAJIB ambil agama. HMM, tkpe lahhh. SMKS 19, be nice yeah... -.-"
back to top?