▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Sunday, December 19, 2010 @ 7:04 AM
BORING MIDNIGHTBAD DAY NICE NIGHT
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

Based on the title, I have something cool to tell you all!
Ok, kisahnya bermula last night, aku download lagu until 12 midnight.
Then, aku masuk lah dekat MP4 kesayangan aku tuu. Aku pun baring baring ah dekat katil aku sambil sambil baca english novel. Pastu, aku buka ah MP4, tetibe je, lagu tinggal 62. Aku mcm what the ?? Then, aku amek phone and aku amek notebook aku, then aku salin lagu yg ada dekat phone. Aku makan kuih baulu , dngar lagu, menyalin. Then, aku tido pukul 3. Aku terbangun puku 9 sebab Mama kejut suruh hantar tali pinggang. Then, aku mcm penat and malas. Pastu Mama marah marah. Pastu Mama amek laptop. Then, aku mcm marah marah ah kan. Then, sambung tidur sampai aku terdengar azan zuhur. aku pun bngun lahh. Then, Mama pergi glow and glamor, pastu aku terjumpa laptop dekat beg merah mama. Pastu aku download lagu. Smpai pukul 5 mcm tu, aku tngok tv smpai pukul 7. Then aku mandi, pastu sambung dengarlagu **happy sbb ade bnyak lagu dah
Then, dlm pukul 830 mcm tu, aku main badminton dngan Fieza. Pastu, aku jogging sekejap. Pastu, aku balik rumah sekejap, aku amek skateboard.. Aku pun main ah skateboard dngan Fieza. Pastu, jogging balik and dance dance. Pastu balik, time dlm bilik, aku charge phone and MP4, smbil baca 17 and pakai osim. Terasa lemak aku bergegar. HAHAH. then, aku ckp kt mama yg aku nak laptop. Then mama kasiii. Aku pun ape lagi, ONLINE LAH! HIHI (:
-Thanks Mama. I never gonna stop for loving you because you are so lovable (:
back to top?