▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Thursday, December 30, 2010 @ 9:07 PM
Friends OH friends !
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

Title die friends oh friends kan? Of course lahh pasal kawan kawan,
kali nii, nk ckp pasa kawan aku, dorang nii dh mcm cousin aku, ye lah
rumah dekat dekat je, kawan dari kecik :)

Semalam, aku mandi tk basah rmbut semua2 tu, pastu, aku makan
makanan tk berkhasiat mcm tuu,
time petang2 mcm tu, aku agak pening2,
dorang ajak main baling selipar, so aku tolak lahhh, sebab tkut nnti ade something bad happen ke
pastu, time aku pergi dekat dorang, dorang mcm tk layan aku,
pastu Putri and the Gang panggil aku,
aku tnye ahh, ape terjadi? first2, putri tk nak ckp,
aku pakse die suruh ckp,
then putri ckp yg beb malukan aku dekat siblings die,
kalau korang kan, msti terasa kan, dh ahh akak die mcm HOT HOT

Aku duduk duduk dngan Putri semua semua tuu, pastu dorang mcm kutuk2,
Iran, adik Aisyah nk dekat aku, then dorang tarik2 Iran, mcm aku nii
Babi je smpai dorang layan mcm tu,
Aku pun sabar je ahh,
pastu dorang kutuk2 aku, die ckp die tk kutuk, padahal aku terdengar something
yg membuatkan aku bebetul terasa,
but, aku sabar je lahhh.


okok, till here, BYEBYE
back to top?