▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Tuesday, December 21, 2010 @ 4:07 AM
HAHA ;DD
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

Title dia "HAHA" je? HEH. Aku tkde idea pasal title die. HIHI.
Ok, let's begin. Semalam, aku promise dngan Pak Lah, Hariz, Husna and Iman nak pergi jogging same same. Pukul 7:30 dorang tunggu dekat public. But, aku tk join. Husna pun. So, Pak Lah dngan Hariz jee. Dalam pukul 3 mcm tu, aku pergi rumah Cik Yan sebab rindu dekat budak budak kt sana. Dan dan tu plak, Cik Yan buat kek batik. NGEEHAHAHHAHAHAHAHA. Aku pun melantak aahh. Sambil2 mkn tu, dorang cerita kt aku mcm ni, time tu, dorang mandi. Then ckp pasal bird lelaki. Hmm, cerita nii agak tk baek ah. Sorry yeah **ckp awal awal. Then, Siah ckp "bird ayah kita lagi besar. PANJANGGG." Bila aku dngar je. Masya Allah. HAIHHH. Pastu, dalam pukul 4 mcm tu, aku dngan anis pergi rumah Aisyah. Kiteorang main congkak, ckp ckp. Tetibe je Beb datang. **Beb sibuk
Lepastu, aku tk jogging harini. HAISHH, gemuk lahh aku nanti -.-" p/s : sekarang pun dah gemuk.. Pastuh, pergi padang belakang rumah Beb.. Kiteorang main baling selipar. Aku team Pak Lah. And and, dorang gelarkan aku MASTER. WHOAAAA. Pak Lah dngan Hariz pun dpt..
**sebok jeh dorang tuhhh ;pp
Kiteorang main sampai 9 game. Then, pergi minum air. Pastu,OMG, SELUAR AKU KOYAKKK!!! MAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! FUHHH, nasib baik kecik. HIHI. Kiteorang kat taman, aku tk main sngat. HIHI. Pastu, pergi kt taman, menyanyi menyanyi and then balikkkk. HEHE. Pastu aku balik,terkejut jugak ada BAAANYAAAK -lah-juga- makanan..
Hazwan pandaiii gilaaaa. Aku masuk je, dia makan kan, then die buat THUMB UP. Alololo, COMEIIII GILAAAAA. Then, kiteorang makan, pastu basuh tngan, pastu main kejap dngan Hazwan. Tetibe, DIE BERAKKK. OHMYYY, so stinky!!! Melentung satu SHAH ALAM! HIHI!
Aku hantar dia balik and Fieza basuh berak. Lepas semua dh clear, dia pergi rumah aku balik. HAHA. Main doktor doktor kejap. Then, aku tkde ape nak buat, aku pun online lahhh.

p / s : aku busuk plus masam plus sakaiii ;DD
back to top?