▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Saturday, December 18, 2010 @ 4:20 AM
HAISHHH -.-"
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

Aku ada jiran, dia suka datang rumah aku and then nak guna laptop lah apa lah. BLAH BLAH BLAH. Sampai aku pun naik BOSAN! Dah lah time aku online dia menyebuk dekat sebelah. Aku mana sukaaa. Dah lah tk rapat, then mcm nak jadi STALKER plak! ISH! Nanti kasi tau tu lah ni lah. Dah lah suka mencuri. Smpai MP4 aku yg lama pun dia PERNAH curi wei. Sakit hati gila kan? nanti lepas aku online ni, Zirah plak nak guna! KAU PEHAL NAK GUNA LAPTOP AKU! Kau takde ape ape sharing dngan family aku langsung lah! KAKAK KAU KAN ADA! Yg mnyemak nak guna lptop aku pehal? GRR!! Padehal, kalau aku pergi rumah kau, kau layan aku mcm taik lembu kau tau? Aku nak je marah kau DEPAN MAK AKU! Mak aku tu je kesiankan kau lah weii. ISH! Kadang kadang, aku boleh diharap gak kan? setakat 30% mcm tuhhhh :pp
back to top?