▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Friday, December 17, 2010 @ 5:55 AM
HEHE
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

'HEHE'
Tertanya tak? **merepek.
Tu lah, mcm tkde title yg ok sikit je kan? HAHA. Aku baru tukar blog. Sebab, aku tngok aku letak bieber semua semua niii mcm menggelabah je kan. Nanti org mengata. And, aku dh bosan je asyik tngok muak Bieber. Dah lah tadi aku dngar Fly FM die ckp Bieber bnyak sngat Kissed a girl since 13 years old. ERGGHH, sabar je lahh. And and, dorang tertanya tanya sape yg Bieber akan Kiss for new year nii kan? You all nak tau sape? It's me lah. HHAHA. **perasan je lebih kan?
Blog nii, aku malas nak edit bnyak bnyak sngat, sebab tk nak kasi berat, and tk nak over. Yg ni pun dh kiranya ok lah kan? Tak nak lah over over mcm dulu dulu. HAHA. **sedar pun.
Tak cntik pun tkpe lah kan, asalkan Siti Nor Syuhada Haizad ber puas hati dngan hasilnya SENDIRI right? Lagu die comel kan kan kan kan? Lagu Bieber tkde yg ade gitar jee. Lagu I gotta find you. Search lah dekat youtube or music dumper. Then download sekali yeah? Wada sudah merapuuuuu. NGEHH!!! Esok, aku pergi library dngan Hanis. Mak aku pun pelik, apesal lah nak pergi library? UPSR dah habis kan? But, aku nak pinjam buku kalau boleh. Dari haritu Mama suruh. HAHA. Dah dah, till here, BYEBYE
back to top?