▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Wednesday, December 8, 2010 @ 11:06 PM
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

Harini aku rajin buat blog walking. Baca baca blog org. Aku teringat yg Beena ckp pasal Aliff Hakim. Aku pun buka lah blog die. http://aliffhakim.blogspot.com/. Korang visit visit lah eh.
Tapi kan, tak tau lah kenape aku rase die ni budak yg aku kenal. Aku rasa ada org menyamar jadi Aliff Hakim. Maybe budak budak 18. Yg pelik nya, takkan lah nak buat post 1 jeh. Pastu tak nak kasi tau umur semua semua tu. Mcm tk logik. Nmpk sngat Aliff Hakim ni ada org menyamar jadi dia. Maybe org tu aku kenal, maybe tk, but aku pernah tngok muka. HAHA. Till here. BYE!
back to top?