▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Friday, December 17, 2010 @ 5:03 AM
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

Harini, time tengahari cm tu, dlm pukul 2:30, lepas je tngok cerita MM, aku pergi rumah Anis. Aku panggil Anis then kiteorang gerak rumah Aisyah. Kiteorang main congkak dalam bilik Aisyah, tk lama lepas tu, Pak Lah and Hariz datang sebab dorang nak main PS. Then, Pak Lah makan dalam bilik, Hariz plak kata dia lapar. Then, Aisyah ajak aku dngan Anis makan sekali sebab Aisyah tk makan lagi. Aku makan lahh. Sotong plak tuu!! ^^
Pastu, Aisyah masak maggi. Sambil sambil tu, kiteorang makan Mi. Sedap gila weiii!! Mcm Cina punyee!!! Then, makan maggi kat luar. Makan lah kiteorang 3 org. Time main congkak tuu, asyik asyik aku je menang duh! Smpai Hariz, Aisyah and Anis bosan! **BANGGA NIIII!!
HAHA. Pastu, Aisyah nak pergi kedai Cik Bee, kiteorang tunggu kat taing bendera depan tadika. Kiteorang ckp ckp and amek gmab sikit. Semua nye buruk buruk >.< HAHA. Pastu beli gula gula lah ape lahh. HAHA. Dah dah, aku mlas nak ckp bnyak bnyak. Till here, BYEBYE
back to top?