▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Tuesday, December 21, 2010 @ 9:10 AM
HIHI
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

HIHI. Sekarang nii, aku bnyak guna title dngan HIHI lah HAHA lah. Ye lah, aku tkde idea langsung for the title! Malam tadii, first firstttt sekali aku nak ckp, aku di invite dekat group B 15 crew.. Group FB lahh.. Pastu, aku jumpa FB Oyie lah, FB UP lah, FB AM lah.Lawak lawak siallll gmbar dorang. Tak tahan aku gelak! HHAHAHAHA! Harini, aku main badminton dngan Pak Lah and Aisyah. Beb suruh aku pergi rumah dia, then aku pergi lah. But, dia tk boleh join kiteorang sbb Beb and her family nak keluar. Pastu, aku main lah badminton japp.Pastu, Aisyah plak datang. Time main punya main, tangkis dh hilanggg. So, adam dngan hawa, aisyah suruh dorang balik, and aku, pak lah and aisyah lepak kt padang tennis. Best duhhh. HAHA. Kiteorang ckp pasal singlet lah, high school lah. Bnyak ahhh!! But, esok dorang dh balik kmpungg. Anis dngan Hariz plak tk boleh kuar malam. Kalau dngan Beb uhh, tk suke sngat aahhh. So, esok aku duduk rumah je lah kot. Pagi pagi, jogging dngan Anis. Thank to god ahh dorang tk ikut Pak Lah and Aisyah balik kmpung. HIHI. Till here, BYEBYE
back to top?