▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Sunday, December 5, 2010 @ 10:18 PM
I need BF :/
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

Yes, I need it. Some people yg baca ni msti cakap "Kecik lagi, dah nak ber bf bf." SO WHAT? Aku couple bknnya ber lebih lebih pun. But, aku tak nak lah mcm aku couple dngan Mr WH. Mcm tk couple. Mcm kawan pun tak. Mcm stranger je. Sbb tu aku tk suka. Act, aku nak ber bf bf ni sebab, kan holiday, and rasa bosan lah kalau alone. Kadang2, dngan kawan kawan pun dorang mcm nak tk nak je layan. Better dngan bf. Hmm, aku ckp la dkt group let's be happy. Tania cakap
"wada , muka comel .. don't worry .. msti ade bf nnti .." Tania, thanks yeah. Kau pun cute. Hm, nanti..... I want it now. HAHA. Aku, calon untuk jadikan bf pun tkde. Ada gak lelaki yg sakai yg nk number la ape la. But aku tk layan. Sbb, dorang bknnye taste aku. Btw, smpai sini sahaja, thanks reading. ;DD

back to top?