▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Wednesday, December 1, 2010 @ 1:38 AM
Lovers (:
Ini scandal saya. Hihi. Nama dia Raja Nur Zahin Zayani. Yeah. Kiteorang kenal since darjah 1, start rapat darjah 4. Banyak kenangan aku dengan dia. Dia ni lurus bendul sikit. Senang kena pancing. Haha. Raja suka menyanyi. Aku suka menyanyi dengan dia. Teringat time darjah 5 kiteorang buat karaoke jamban kt kelas 5 Gemilang. Aku dengan Raja pernah gaduh 1 kali je. Time darjah 5. Sebelum rehat gaduh, lepas rehat dah baik. 40 minutes je kay? Haha. Loveyoudamnmuch lah raja!







Ini anak aku. Haha. Nama dia Nur Alya Qamarina bt Ramli. Dia comel! Haha. Dia budak baru time darjah 4.
Alya ni bajet jee, dah lah gedik. Haha.  Lempang je dia tu sebab comel sangat. Haha. Taken by Hariz Boriz. Haha. Kalau pasal Alya, aku tak tahu nak cakap apa, but, ILOVEYOU GEDIK! ;D





Ini Candy Collin! Nama betul dia Nur Athirah bt Rosli. Ini kembar aku. Aku baru rapat dengan dia tahun ni. Dia duduk belakang aku. Haha. Dia nii perangai mcm aku. Well, dah nama pun kembar kan? Haha. Dia ni baik kau tahu? Aku selalu cerita macammacam kt dia, sebab dia orang yang aku percaya. Aku dengan candy selalu discuss h/w dekat facebook. Selama nii, aku cari kembar, and aku jumpa, CANDY COLLIN! ILOVEYOUFUCKINGDAMNMUCH! ;D





Ini Athirah Mazhan! Budak duduk sebelah aku. Budak kuat touching and mengada. Kalau aku sotry something, mesti dia tak kasi attention. Sabar je lah. Haha. Setiap hari Jumaat, mesti dia ajak beli keropok lekor tu. Sedap kan? Haha. Aku suka panggil dia Mazhan. haha. Bukan ejek, but seronok. Dia takde bf, so, korang try lah dia. Dia cun! Haha. Aku baru kenal dengan dia this year. Baru rapat bulan 2, kuuttt. Haha. Apaapa punn, LEBIUUUUUBUSUKKKK ;D





Ini Hakim Ulrich ;D Aku pun baru kenal this year. Dia budak baru kt 1 Pesona. Dia baik kau tahu? Aku suka kawan dengan dia. Macammacam aku cerita kt dia. Kalau aku nak kasitahu something, sekali dengan Hakim and Candy. Hakim ni banyak cakap tau, time cikgu mengajar pun dia cakap. Tu sometimes aku mcm bengang denagn dia tu. Hakim nii, hati dia, taman cantik tau. Dia care gila lah. Sometimes, dia cerita pasal dia and ex dia, kengkadang dia nak nangis. Ada juga dia nangis, but pasal kawan. Haha. Hakim.





Ini Azli Gilerrrkkk. Haha. He's cool. Aku suka dengar dia nyanyi. Sedap gila kau tahu? Ngeh, kau pernah dengar ke? Haha. Aku rapat dengan dia since darjah 4. Aku anggap dia mcm adik aku. Aku selalu jalan dengan dia. Kalau kt sekolah tu, kalau luar kelas, aku banyak dengan dia lah. Haha. Dia nii, cheerful. Senang jugak nak pancing dia nii. Dia ni pun cepat touching. Tapi kejap je nak pujuk. Haha. Azli, AKUSAYANGKAU! ;D







Ni budak gedik. Haha. Nama dia Nur Zulaikah Husna bt Zahiran. Jiran aku. Tapi jauh sikit. Terus kenal, terus rapat. Since 6 tahun. Aku ingat lagi location aku kenal dengan dia, kt tiang bendera. Darjah 1, sama kelas, darjah 2, pun sama, darjah 3, tak sama, darjah 4, sama, darjah 5 and 6 tak sama. Form 1 pun tak sama. Aku pergi sekolah dengan dia, balik sekolah dengan dia. Dia nii kira sahabat memang baik ah. Kalau aku balik kampung, teman mama tengok tanah ke apa ke, dia ikut. Kalau aku keluar dengan kawankawan aku yang lain, bawak dia kutt. Dia nii lembut. Haha. Gaduh sikit, ajak aku. Kena buli sikit, ajak aku. Err. Haha.  Aku dengan family dia pun agak rapat. Heee ;D
back to top?